Nieuws

Afvallen met Biohcg recepten

dinsdag, 24-3-2015  

Overgewicht is een groots probleem, in Nederland had in 2012 maarliefst 48,7 % van de mensen boven de 19 jaar oud last van overgewicht. Een deel van deze groep mensen is onder obesitas te scharen, namelijk 12,7 % van de Nederlanders. Overgewicht en obesitas zijn een groot probleem en er dient iets te aan te worden gedaan. Mensen hebben er niet alleen emotionele nadelen van maar ook fysieke risico’s en problemen, namelijk grotere kans op ziekten. Mensen met obesitas hebben bijvoorbeeld veel grotere kans op diabetes en een twee tot vier keer grotere kans op hartziekten. Bij ernstig overgewicht is bovendien de kans op artrose groter, dit houdt in dat er verslijting van de botten plaatsvindt en dit is een erg pijnlijk proces. Ook hebben mensen met overgewicht een grotere kans op aandoeningen van de ademhalingswegen, bijvoorbeeld zeer moeilijk ‘op adem komen’ na een kleine wandeling of een trap oplopen. Een vervelend gevolg hiervan kan zijn dat mensen deze kortademigheid als vervelend ervaren en daarom beweging uit de weg gaan. Wanneer je dan nog minder lichaamsbeweging krijgt zal dit weer kunnen zorgen voor meer vetopeenhoping en zo kan je belanden in een vicieuze cirkel. Mentale problemen die kunnen voortkomen uit overgewicht zijn depressie en angststoornissen. U kunt zich vast voorstellen dat het niet fijn is om na te worden gestaard op straat. Afwijken van de norm kan als lastig worden ervaren en gaat soms zelfs gepaard met pesterijen. Hierdoor kan het zelfbeeld sterk worden beïnvloed en kunnen mensen met overgewicht heel onzeker worden. Uiteindelijk kan het zelfs tot depressie leiden en een gevolg hiervan zou kunnen zijn dat men dan nog meer gaat eten omdat eten een soort troost kan bieden. Ook kunnen mensen last krijgen van angststoornissen, u kunt zo vast voorstellen dat men niet raar wil worden aangekeken op straat en dat iemand met overgewicht dan angsten kan ontwikkelen om in het openbaar te verschijnen. Kortom, er zijn veel nare gevolgen ten gevolge van overgewicht en een Biohcg kuur met goede Biohcg recepten zou u kunnen helpen bij overgewicht.

Biohcg recepten, welke past bij u?

Om af te vallen kunt u een Biohcg kuur nemen. Deze kuur zorgt ervoor dat u in 24 dagen uw lichaam laat ontgiften. Het stofje zorgt ervoor dat u minder hongergevoel voelt, waardoor u minder eetlust krijgt. De kuur wordt gecombineerd met een dieet dat goed bij u past en daarbij hoort natuurlijk een gevarieerde en gezonde eetstijl. Biohcg recepten kunnen u helpen bij het dieet maar ook voor na die tijd. Met de Biohcg recepten krijgt u namelijk een goed beeld en inspiratie voor een gezond voedingspatroon. Er zijn recepten voor allerlei verschillende soorten eten. Zo kunt u bijvoorbeeld Biohcg recepten voor vis en vlees kiezen, salades, gerechten die geïnspireerd zijn door buitenlandse keukens. Enkele voorbeelden van Biohcg recepten zijn:

  • Boerenomelet
  • Groentesoep met balletjes
  • Tjap- Tjoi a la Jet
  • Vis Teriyaki
  • Kippensoep met prei

Bereidingswijze van de recepten

Als u zin heeft in een lekkere vegetarische maaltijd kunt u een boerenomlet maken. U heeft hiervoor het volgende nodig: 1 ei, 2 eiwitten, rode paprika, ui, champignons, tomaat, bleekselderij en vetvrije kippenbouillon. Snijdt de groenten in kleine stukjes, een beetje gelijkmatig zodat ze dezelfde garingstijd nodig hebben. Zet een pan op het vuur en voeg twee eetlepels kippenbouillon toe voordat de wok te warm is. Voeg vervolgens de groenten toe en laat dit smoren totdat de groente beetgaar is. Voeg tot slot het geklopte ei toe en dan heeft u een heerlijke, gezonde, vullende omelet. U kunt natuurlijk ook variëren in de soorten groente die u in de omelet toevoegt, zodat u de omelet helemaal naar uw eigen smaak kunt maken. Biohcg recepten geven een voorbeeld, maar er zijn vele variaties mogelijk. Een van de heerlijk Biohcg recepten voor de vlees liefhebber die van exotisch eten houdt is Tjap-Tjoi  a la Jet. Qua smaakmakers heeft u knoflook, verse gemberwortel, rode peper, bouillon en light soya saus nodig. Qua groenten kunt u variëren, maar u kunt bijvoorbeeld champignons, ui, paksoi, paprika, Chinese kool en bleekselderij gebruiken. Snijdt de groenten voor en daarna kunt u beginnen met koken. Fruit de ui, gemberwortel en knoflook aan. Voeg vervolgens de groenten toe die wat langer moeten garen, bijvoorbeeld bleekselderij en voeg pas later de andere groenten toe. Bak de kip apart aan en voeg die op het laatst toe aan het mengsel zodat die lekker mals blijft. Breng tot slot op smaak met bouillionkruiden en soyasaus. Ook voor de vis liefhebber hebben we heerlijke Biohcg recepten. U kunt bijvoorbeeld Vis Teriyaki maken. U heeft maar enkele ingrediënten nodig voor dit recept. Namelijk witvis, selderiezout, rijstazijn, knoflook en gember. Meng alle genoemde ingrediënten en laat de witvis hierin minstens een uurtje manieren. Bak de vis en u heeft weer genoten van een van de heerlijke Biohcg recepten. Er zijn ook Biohcg recepten voor mensen die zin hebben in soep. U heeft als basis een Knorr pakje met kippenbouillon nodig, 100 gram kip, 1 prei, 750 ml water, verse tijm en knolselderij. Breng het water met bouillon en kip aan de kook en voeg later de groenten toe. Maak op smaak met peper, zout en nootmuskaat en u kunt weer genieten van een van onze heerlijke Biohcg recepten. Wilt u meer Biohcg recepten proberen? Ga dan naar de website van Orthokliniek en ga naar de Biohcg recepten pagina voor inspiratie.


Comments are closed.

Top