Nieuws

Anti snurk beugel

dinsdag, 21-2-2017  

Snurk jij of snurkt jouw partner? Dan kan een anti snurk beugel een enorme opluchting betekenen. Voor de partners van snurkers is het vaak erg lastig om in te slapen. De ander ligt al op één oor en is snel onder zeil en dan begint het gesnurk. Jij ligt er dan naast en hebt vervolgens vanzelfsprekend moeite om de slaap te vatten. De geluiden die naast je geproduceerd worden zorgen ervoor dat je geïrriteerd raakt en dat maakt het ontzettend lastig om zelf nog in dromenland te komen. Ook kan het ervoor zorgen dat je ‘s nachts wakker schrikt, door de harde snurkgeluiden. Voor partners van snurkers zou het dus heel fijn zijn als een anti snurk beugel een eind zou maken aan dit probleem. Maar ook voor degene die zelf snurkt is dit prettig. Het snurkgeluid ontstaat doordat de luchtpijp deels afgesloten wordt. Dit betekent dus dat het ook lastig is om voldoende zuurstof binnen te krijgen. Daar komt nog eens bij dat je als snurker vaak wakker wordt met een pijnlijke en droge keel en dat je soms zelfs ‘s nachts opschrikt van het geluid dat je zelf produceert. Met een anti snurk beugel zullen beide bedpartners weer beter kunnen slapen.

Anti snurk beugel of andere maatregel?

Welke opties heb je nu als jij van je snurken af wilt komen? We noemden net de anti snurk beugel, maar er zijn meer producten op dit gebied op de markt. Waar moet je dan zoal aan denken? Je kunt dan denken aan speciale armbanden en ringen, aan neuspleisters en neusspreiders, aan hoofdbanden, korsetten en sprays. Van deze opties is de werking echter niet aangetoond en dus is het ook eigenlijk zonde om hiervoor te kiezen. Een optie die wel bij veel mensen helpt, is een speciaal kussen, maar daarmee word je wel in een slaaphouding gedwongen en dat vindt niet iedereen even prettig. Naast de anti snurk beugel blijft dan nog een speciaal masker over, het CPAP masker. Dit wordt gebruikt bij mensen die last hebben van slaapapneu, maar werkt ook heel goed als anti snurk middel. Nadeel van het masker is dat het nogal groot is en door velen als oncomfortabel wordt beschouwd. En ook de prijs ligt hoog, het gaat immers om een ingewikkeld apparaat. Dan is een anti snurk beugel dus toch een aanrader. Deze is:

  • voordelig geprijsd
  • werkzaam bij 90% van de gebruikers
  • eenvoudig en niet oncomfortabel

Kies voor Mr. Anti Snurk

Als je op zoek gaat naar deze beugels, dan zul je al snel zien dat je er verschillende merken zijn die dit leveren. Wat is nu de beste anti snurk beugel waar jij voor kunt kiezen? Een goede optie is de beugel van het merk Mr. Anti Snurk. Ten opzichte van andere merken levert jou dit als eerste het voordeel op dat je heel gemakkelijk het bitje aan jouw gebit aan kunt passen. Dit is natuurlijk belangrijk om er voor te zorgen dat deze goed in jouw mond zit en je er ‘s nachts geen last van krijgt. Het tweede voordeel is dat hun anti snurk beugel zeer voordelig geprijsd is, prijzen zijn tot wel vijf keer voordeliger dan bij vergelijkbare beugels. Ook voor jouw portemonnee is het dus interessant om hiervoor te kiezen. En kies jij voor Mr. Anti Snurk, dan heb je altijd een probeerperiode van zeven dagen. Mocht in die week blijken dat jij bij de 10% hoort voor wie het bitje niet werkt? Dan krijg jij gewoon je geld terug. Zoek je een goede en voordelige anti snurk beugel, dan is het dus raadzaam om het model van Mr. Anti Snurk te kiezen!


Comments are closed.

Top