Nieuws

Bakken met stevia zoetjes

donderdag, 4-9-2014  

Houdt u ook zoveel van taart en andere lekkernijen? Vindt u het heerlijk om in de keuken te staan en allerlei heerlijke recepten te maken? Vaak zijn deze baksels veel lekkerder dan wanneer u ze koopt in de winkel. Wanneer u wilt letten op uw gezondheid is het verstandig om te minderen in suiker. Helaas bevatten veel recepten voor taarten, koekjes, muffins of cupcakes vaak veel suiker. Dit is uiteraard wat het zo lekker en zoet maakt, maar heel goed voor u is het niet. Daarom hebben wij de perfecte oplossing voor u: gebruik stevia zoetjes. Stevia is de perfecte en gezonde vervanger voor suiker. We geven u wel meteen de waarschuwing dat stevia zoetjes en vergelijkbare producten vele malen zoeter zijn dan suiker. U moet de hoeveelheid suiker in het recept dus wel goed aanpassen. Online kunt u hier vast een berekening voor vinden. U kunt het echter ook uitproberen. Begin met weinig stevia zoetjes. Wanneer u de taart of andere lekkernijen proeft merkt u vanzelf of er meer of minder suiker in moet. Op de website van Steviala vindt u uiteenlopende stevia producten die u kunt gebruiken in uw recepten of bijvoorbeeld uw thee. Denk bijvoorbeeld aan:

  • stevia zoetjes
  • druppels
  • poeder

Kijkt u gerust een rond op de website om te kijken naar de verschillende mogelijkheden die er zijn. U kunt bijvoorbeeld ook speciale stevia limonade kopen. Uw kinderen krijgen wel de zoete smaak binnen die ze gewend zijn, maar niet de hoeveelheid ongezonde suiker die u meestal in verschillende siropen aantreft. Het is dus veel beter voor uw kinderen en hun gezondheid. Obesitas begint ook in ons land een steeds groter probleem te worden en dat probleem begint nu al vaak bij onze kinderen. Ze krijgen een verkeerd eetpatroon aangeleerd waarbij ze veel suikers binnen krijgen. Niet alle suikers zijn slecht, maar aan bijvoorbeeld rietsuiker kan het lichaam ernstig verslaafd raken. Daarnaast wordt u er ook snel dik van. Ook als u voor de rest wel oplet met wat u eet.

Stevia zoetjes in uw thee

Veel mensen houden niet van lekkernijen zoals koekjes en taart, maar drinken ook vaak suiker in hun thee. Dit lijkt per kop misschien niet zoveel, zeker wanneer u bijvoorbeeld maar een halve theelepel gebruikt. Toch kan dit, afhankelijk van de hoeveelheid thee die u drinkt, behoorlijk oplopen en kan u dus flink laten aankomen. Vervang deze suiker dan ook door stevia zoetjes. Het drinken van thee met stevia zoetjes is vele malen gezonder dan wanneer u het met normale suiker drinkt. Thee zonder stevia zoetjes vinden veel mensen vaak te bitter en daarom drinken ze het graag gezoet. Dit is uiteraard niet erg, zolang u maar voor een gezonde variant kiest, zoals stevia zoetjes. Ook voor het gebruik in de thee of koffie geldt dat het niet vergelijkbaar is met de hoeveelheid suiker die u normaal gebruikt. Houd hier dus rekening mee door te beginnen met een erg lage hoeveelheid en dan iets meer toe te voegen wanneer u het niet zoet genoeg vindt. Het gebruik van stevia zoetjes in de koffie is dus ook een goede optie. Ook hierbij vinden mensen het vaak lekker om het iets gezoet te drinken. Stevia zoetjes zijn uiteraard ook goed te gebruiken in combinatie met melk. Veel mensen in Nederland drinken hun koffie met melk en suiker. Melk is al relatief gezond, u kunt eventueel voor bijvoorbeeld sojamelk kiezen wanneer u liever voor een plantaardige variant gaat. Ook de stevia zoetjes zijn plantaardig en zijn dus een goede mix met elkaar. U kunt zo uw koffie en thee op een veel gezondere manier drinken. Bent u bijvoorbeeld aan het afvallen? Dan zal dit uw proces zeker helpen versnellen en dat zal niemand erg vinden. Wanneer u aan het afvallen bent is het verstandig om bijna geen suiker te nemen. Stevia zoetjes zijn dan een erg goede variant waar u voor kunt kiezen.

Geen calorieën in stevia zoetjes

U vraagt zich nu vast af waarom stevia zoetjes dan zo gezond zijn. De stevia zoetjes komen van een plant af en worden bijna niet bewerkt. Hierdoor is het dus extra zoet waardoor u maar heel weinig nodig heeft wanneer u de stevia zoetjes gebruikt. Dit zorgt er weer voor dat u eigenlijk geen calorieën binnen krijgt wanneer u dit gebruikt. Daarnaast heeft gewone suiker een verkeerd effect op ons lichaam. Door verkeerde signalen doordat het lichaam er niets mee kan wordt het suiker vaak opgeslagen rond de buik. Heeft u moeite om tijdens het afvalproces buikvet te verliezen? Ondanks dat u minder calorieën eet dan u verbruikt? Probeer dan eens een tijdje om helemaal geen suiker te eten, maar dit te vervangen door stevia zoetjes. U zult al snel een groot verschil merken en uw buikvet zal gaan verdwijnen. Uiteraard moet u daarbij ook letten op de rest van uw voeding. Ook sporten zal het proces versnellen. Het gebruik van stevia zoetjes in zoete producten is heel makkelijk en u proeft geen verschil dan wanneer u er suiker of stevia zoetjes in doet. Wij dagen u graag uit om het een keer te proberen. Ook wanneer u niet aan het afvallen bent kan het een erg verstandige keuze zijn om niet langer suiker te gebruiken, maar Steviala. Deze koopt u makkelijk en snel op steviakopen.eu. Met een paar drukken op de knop kunt u morgen al beginnen met uw gezondere levensstijl.


Comments are closed.

Top