Nieuws

Complete sexshop

dinsdag, 21-10-2014  

Kittig is een tamelijk jong bedrijf, maar in dit korte leven van kittig kunnen wij met trots zeggen dat vele blije klanten gebruik maakten van ons uitgebreide assortiment aan spraakmakende sexspeeltjes. Bij Kittig ben je op het juiste adres als je op zoek bent naar een totaalpakket aan leuke speeltjes. Sexshop Kittig bevindt zich online. Dat betekent dat je middels onze website de aller leukste speeltjes kunt krijgen met een druk op de knop. Dat vinden veel mensen fijn omdat je dan in de anonimiteit van je huiskamer, de meest kinky speeltjes en aanverwante artikelen aan kunt schaffen. Bij onze speeltjes moet je denken aan speeltjes voor zowel mannen als vrouwen, maar ook verkopen we bij onze sexshop allerlei andere zaken zoals erotische lingerie en lekkere lotion en olie waar je jezelf of je partner heerlijk mee kunt insmeren. Onze uitmuntende service kenmerkt onze werkwijze. Onze sexshop is een plek waar mensen plezierig zaken kunnen doen. Ze moeten bij ons vinden waar ze naar op zoek waren en deze zaken staan voor plezier maken en genot. Duizenden klanten kochten hun speeltjes bij Kittig en dat is niet voor niets. Wanneer je bij onze sexshop aankopen doet, dan worden deze aankopen zeer snel aan huis geleverd. Onze service is dan ook zeer snel en super discreet. Deze snelle en discrete service kunnen wij leveren omdat wij veel spullen op voorraad hebben. Bestellen betekent dus dat je de bestelling binnen enkele werkdagen in huis hebt. Onze sexshop is te vinden Broek op Langedijk. Een aantal zaken die we verkopen zijn:

  • mooie en erotische lingerie
  • speeltjes voor zowel mannen als vrouwen
  • sieraden voor het lichaam
  • bondage
  • dildo’s en dongs

Sexshop voor hem en haar

De laatste jaren zijn we erg ontwikkeld met z’n alle op het gebied van seksualiteit. Dat heeft te maken met de open manier van communiceren en ook met de in zwang zijnde sexshops die zich in Nederland maar ook in andere landen bevinden. De sexshop is populair en mensen schamen zich niet langer om toe te geven aan hun verlangens. Toch is de stap naar het binnen wandelen van een sexshop voor sommige mensen nog te groot. Zij doen hun aankopen liever online. Bij kittig zijn wij hierop helemaal ingesteld. Wij vinden het belangrijk dat sexspeeltjes voor iedereen binnen handbereik zijn. Iedereen verdient het toch om te genieten? Bij kittig begrijpen wij dat de drempel voor sommige mensen hoger ligt om een sexshop in te stappen en daarom vind je bij ons het hele assortiment online. Dat is prettig want zo kun je helemaal op je gemak kiezen uit de leukste speeltjes. Wij verkopen zowel speeltjes voor mannen als vrouwen maar naast speeltjes, verkopen wij ook allerhande andere zaken zoals mooie sieraden en bondage. Je vindt bij kittig werkelijk voor ieder wat wils. Ons assortiment is zeer breed omdat wij al onze klanten tegemoet willen komen, wat de voorkeur ook is. Zo hebben wij glazen speeltjes en speeltjes van leer. Veel mensen vinden het materiaal belangrijk. Op het moment dat je een speeltje of iets anders hebt besteld en het in gebruik heeft genomen, horen wij graag of je tevreden bent. Wanneer dit niet het geval is, omdat je er bijvoorbeeld iets anders van had verwacht, dan horen wij dat erg graag. Wij zullen er dan alles aan doen om je tegemoet te komen. Voor ons is het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dat zij iets in huis halen dat aan hun verwachtingen beantwoord.

Lingerie van de sexshop

Aankopen doen bij Kittig kan tevens in onze winkel. Er moet dan contact worden afgerekend. Wij vragen je daar dan ook rekening mee te houden. Als een van de weinige winkels in de sexshop branche verkopen wij lingerie. Hierbij moet je niet denken aan de normale lingerie die je in de reguliere winkel koopt. Hierbij moet je denken aan provocatieve lingerie. Bij onze lingerie staat erotiek centraal. Wij proberen ons assortiment continue te vernieuwen en hebben daarom sinds korte tijd ook obsessive lingerie in ons assortiment. Dit is zeer sexy lingerie voor de vrouw. Veel van onze klanten schaffen een heel pakket tegelijk aan voor een zwoele nacht waarin alles kan gebeuren. Het aanschaffen van mooie en erotische lingerie in combinatie met fijne speeltjes maakt echt het verschil. Het is leuk dat de speeltjes die ontwikkeld worden ook steeds meer zijn toegespitst op de vrouw. Vrouwen zijn sensitieve en sensuele wezens en onze speeltjes halen deze kant in de vrouw echt naar boven. Onze sexshop is de plek waar je wordt geprikkeld om stil te staan en aandacht te besteden aan je eigen seksualiteit en het lichaam. Hierbij staat echte aandacht centraal. Daarom vinden wij het ook zo belangrijk om veel verschillende soorten speeltjes aan te bieden. Op die manier kan er ontdekt worden wat wel en wat niet bevalt. Ieder mens is anders en ieder mens heeft zijn eigen voorkeur. Dat is altijd al zo geweest. Luisteren naar je eigen behoeften staat centraal als het gaat om de eigen seksualiteit. Ook voor mannen is het goed en interessant om aandacht te besteden aan wat de vrouw wel en niet belangrijk vindt en lekker vindt in bed. Daarom is het samen ontdekken van speeltjes een heel avontuur dat je samen kunt beleven en waardoor de partners dichter bij elkaar kunnen komen. Elkaar echt leren kennen is het leukste wat er is. Intimiteit en waardevol samen zijn, dat wil toch iedereen?


Comments are closed.

Top