Nieuws

Een mooi kraamcadeau is goud waard

zaterdag, 31-1-2015  

Voor iedereen die op zoek is naar een geschikt kraamcadeau is er nu een leuke site waarmee u een prachtig kraamcadeau kunt bestellen: babyklokje.nl. Tegen een zeer aanlokkelijke prijs maken we een gepersonaliseerd kraamcadeau want we kunnen de naam van het kind in de klok printen zodat hij of zij er in de toekomst een speciaal gevoel bij kan krijgen als hij of zij naar de klok kijkt om te zien wat de tijd is. Een kraamcadeau uitzoeken kan nogal een lastig klusje zijn. U moet wel echt weten wat u wilt, want straks hebt u per ongeluk een kraamcadeau voor een meisje gekocht terwijl het een jongetje is geworden. Ze zien u al aankomen! Gelukkig zijn er ook genoeg producten die uniseks zijn zodat het niet uitmaakt van welk geslacht het kindje uiteindelijk zal zijn. Dat is zeker het geval met betrekking tot de klok. Daarnaast leveren we er leuke accessoires bij in de twee bekende kleuren blauw en roze zodat u toch nog een nuance kunt aangeven. En anders wacht u toch even met het aanschaffen van een kraamcadeau totdat u het geboortekaartje hebt ontvangen. Dan weet u in elk geval zeker dat u goed zit met een kraamcadeau van onze site. Ook als u even wat krap bij kas zit, dan zal u hier gerust aan uw trekken kunnen komen. Wij hanteren alleen de allerlaagste prijzen. Dat is een van de vele voordelen van een webwinkel ten opzichte van een gewone winkel. De onkosten zijn een stuk lager en ook de importkosten. Omdat wij in bulk de klokken en accessoires inkopen en beschikken over een enorm magazijn is ten eerste vrijwel alles altijd op tijd leverbaar en ten tweede zijn de productprijzen hiermee enorm laag te houden. En daar plukt u als klant natuurlijk de vruchten van. Of beter gezegd: het kraamcadeau. Zeker in deze barre wintertijden gaat u toch liever niet de deur uit. Veels te gevaarlijk. Daarom zijn webwinkels ook een erg fijne uitvinding. Gewoon van achter uw pc, laptop of tablet uitkiezen wat u wilt hebben en u hebt de volgende dag een vriendelijke pakketbezorger voor de deur staan.

Met dit kraamcadeau zal u in de smaak vallen

Een kraamcadeau is nu eenmaal zo goedkoop aan te schaffen via deze site omdat wij aldus in bulk inkopen. Doordat wij ook nog eens een online winkel zijn, is er ook geen huur verschuldigd voor het huren van een winkelpand, is er geen personeel nodig die de kassa bedient en hoeft er niet op een andere manier reclame gemaakt te worden, los van eventuele banners op het internet. Wederom allemaal manieren van slim zaken doen. Een webwinkel kan dus erg lonen. Omdat deze site zeker niet de kaas van uw brood wil eten en u natuurlijk graag als klant aantrekt, maken wij een mooi bedrag van de vraagprijs van het kraamcadeau. U plukt dus uiteindelijk de vruchten van al deze slimme marketingtechnieken en dat ziet u terug op de website. Daar vindt u namelijk een uitgebreid overzicht van de diverse pakketten die u bij ons kunt vinden. Waar u zoal aan moet denken bij het kraamcadeau vindt u terug in het onderstaande lijstje.

  • Allereerst is er de normale klok die u kunt bestellen.
  • Dan is er het pakket met toevoeging van een babymutsje in de kleuren blauw of roze.
  • Wilt u nog meer uitpakken? Dan kiest u voor een groter kraamcadeau waarin we ook een slabbetje hebben gestopt.
  • En om het helemaal compleet te maken kunt u kiezen voor het speelkleed waar het kind urenlang plezier op kan maken. Dit is dan ook de meest luxe kraamcadeau die er bij ons te vinden is.

Het moge duidelijk zijn, een klok is een ding maar met de toevoeging van deze leuke spulletjes hebt u een kraamcadeau in huis weten te halen waarmee u de ouders en het kind erg blij mee kunt maken. Ziet u die lachende gezichten al voor u? Wacht dan niet langer maar bestel vandaag nog en ontvang het zo spoedig mogelijk aan huis.

Kijkt u eens op de site voor het gehele assortiment

As u de volgende vier stappen opvolgt dan weet u ook meteen hoe u dit kraamcadeau kunt opvrolijken door het te personaliseren. Allereerst scant u het geboortekaartje in en stuurt u dit naar ons op. Dit kan ook via de post als u geen scanner hebt. Vervolgens kiest u het pakket uit dat uw hartje begeert. Wij gaan de naam van het kind op de klok zetten. Sterker nog, we zetten de hele voorkant van het kaartje als achtergrond op de klok dus zorg u er alstublieft voor de kwaliteit een beetje in orde is. Als u dan uw contactgegevens en adresgegevens achterlaat dan gaan we aan de slag met dit kraamcadeau en zorgen we er voor dat we het snel bij u thuis kunnen afleveren. Maak het bedrag over via de bekende wegen zoals PayPal of iDeal en dan bent u in principe klaar en hoeft u enkel nog te wachten. Eventueel pakken we het kraamcadeau alvast voor u in en ook dat kunt u alvast opgeven. Daar doen we gerust niet moeilijk over dus hopelijk horen we snel eens van u. Ook als u nog met andere vragen zit dan kunt u ons gerust even een e-mail sturen of ons telefoonnummer bellen. Wij zitten bij wijze van spreke dag en nacht voor u klaar.


Comments are closed.

Top