Nieuws

Kies voor een haartransplantatie

zaterdag, 17-1-2015  

Wanneer u last heeft van ernstig haaruitval dan is dit erg vervelend. Zowel mannen als vrouwen kunnen last hebben van haaruitval en in veel gevallen is de oorzaak een verandering in de hormonen. Zeker wanneer u als man of vrouw ouder wordt veranderen hier veel dingen in. Als de vrouw bijvoorbeeld de menopauze in gaat dan verandert haar hormoonhuishouding. Dit kan tot gevolg hebben dat zij haar haar verliest. Dit is natuurlijk geen gewenste situatie en daarom vindt u het vast prettig om te horen dat hier iets aan te doen is. Er zijn verschillende bedrijven over de hele wereld die claimen dat zij uw haaruitval kunnen stoppen en uw haar weer terug kunnen laten komen. Dit tweede is nooit wetenschappelijk bewezen en u zult u hier dan waarschijnlijk ook geen resultaten van zien. Dat is natuurlijk jammer, want als u deze producten koopt en gaat gebruiken dan doet u dat natuurlijk met de reden dat u uw haar graag weer terug wilt. Gelukkig zijn er nog wel oplossingen die daadwerkelijk werken. Denk bijvoorbeeld aan een haartransplantatie. Overweegt u om een haartransplantatie te nemen? Dan raden wij u aan om dit altijd te doen bij een arts die hier verstand van heeft. Wanneer u de haartransplantatie laat uitvoeren door een arts die hier niet bevoegd voor is dan zou het zo maar eens kunnen zijn dat het resultaat van de haartransplantatie niet naar uw wensen is. Kies in zo’n geval daarom altijd voor kwaliteit. Bij Esteworld vindt u die kwaliteit. Niet alleen op het gebied van de haartransplantatie zelf, maar ook om de zaken die er omheen spelen. De haartransplantatie is slechts een lichte ingreep, maar wel eentje waarvan u natuurlijk wel even bij moet komen. Het is bijvoorbeeld verstandig om er voor te kiezen om een goed aantal dagen vrij te nemen van uw werk. Het is belangrijk om goed uit te rusten. Dit hebben ze bij Esteworld goed begrepen. Bij deze kliniek krijgt u:

  • gratis consult
  • nazorg door een haarspecialist in Nederland
  • behandeling in de beste kliniek van Turkije
  • garantie op het resultaat

Wanneer u voor de haartransplantatie bij Esteworld in Turkije kiest kunt u verwachten om helemaal in de watten gelegd te worden. Bij aankomst in Turkije wordt u uiteraard goed opgevangen en u verblijft in een luxe hotel. Het is dus bijna een vakantie.

Een goede verzorging, ook na de haartransplantatie

Het klinkt misschien als een kleine ingreep, maar ook van een haartransplantatie zult u dus even moeten bijkomen. U wordt in de kliniek Esteworld altijd behandeld door een plastisch chirurg met ruime ervaring in haartransplantaties. De hoofd chirurgen van Esteworld zijn allemaal lid van ISHRS. Zij zijn de toonaangevende autoriteit op het gebied van haartransplantatie. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om hier op het internet meer informatie over op te zoeken. Wij garanderen u dat de chirurgen die werken in deze kliniek weten waar ze het over hebben en wat ze aan het doen zijn. Dit is erg belangrijk, want ook bij een haartransplantatie kan het nodige mis gaan. Het is en blijft een medische ingreep en daar loopt u altijd risico’s mee. Gelukkig zijn de risico’s die u loopt bij een haartransplantatie erg klein en u hoeft hier dan ook niet echt bang voor te zijn. Zeker niet als u zich laat behandelen door de plastisch chirurgen die in dienst zijn van Esteworld. Deze kliniek wil alleen maar aan de slag met de beste chirurgen op het gebied van haartransplantatie, dus u bent ervan verzekerd dat u goed geholpen wordt. Dat is ook waarom u bij aankomst in Turkije een certificaat van garantie krijgt. Bent u niet tevreden? Dan kunt u een beroep doen op deze garantie. Maar de kans is erg groot dat u hier nooit gebruik van hoeft te maken. Deze kliniek draagt het keurmerk van de Nederlandse Haarstichting. U hoeft er dus ook niet bang voor te zijn dat u bij een bedrijf in Turkije terecht komt waar niemand in Nederland nog nooit van gehoord heeft. Het is een betrouwbaar bedrijf dat zelfs een kantoor gevestigd heeft in Nederland. U wordt hier ook begeleid door een haarspecialist. Zowel voor als na de haartransplantatie kunt u terecht met uw vragen en natuurlijk zorgen zij er voor dat u de juiste nabehandeling krijgt.

Een goede nabehandeling na de haartransplantatie

Na de haartransplantatie is het natuurlijk belangrijk dat u ook dan de juiste zorg krijgt. Het kan best lastig zijn om dit zelf helemaal aan te pakken en daarom wordt u begeleid door een van de haarspecialisten die zijn aangesloten bij het kantoor van Esteworld in Nederland. Als u een gedeeltelijke haartransplantatie heeft uitgevoerd en u heeft dus nog een gedeelte van uw eigen haar, dan zorgen zij in deze kliniek er voor dat u op dit gebied goed wordt geholpen om het uitvallen van uw eigen haar zoveel mogelijk te remmen. Er zijn een aantal shampoos op de markt waarmee u dan aan de slag kunt en de haarspecialist kan u hier alles over vertellen na de haartransplantatie. U hoeft dan niet binnen de kortste keren terug om nogmaals een haartransplantatie te ondergaan. Dat is tenslotte niet de bedoeling. Kies daarom voor uzelf en voor een mooie bos haar die u met de haartransplantatie weer zult krijgen. Al veel mensen zijn u voorgegaan die nu weer prachtig door het leven gaan.


Comments are closed.

Top