Nieuws

Overstappen op de e-sigaret

zaterdag, 17-1-2015  

Roken is dodelijk. We weten het inmiddels allemaal, al is het alleen maar omdat deze tekst met grote letters op de pakjes sigaretten staan die we kopen wanneer we aan deze ongezonde verslaving toegeven. Roken zorgt er voor dat uw conditie achteruit gaat, dat uw huid sneller verouderd en dat uw gebit verslechterd. Daarnaast loopt u natuurlijk het risico op longkanker en neemt de kans op hart- en vaatziekte aanzienlijk toe wanneer u rookt. Allemaal zeer afschrikwekkende feiten en toch blijft het voor mensen die verslaafd zijn aan roken heel erg lastig om te stoppen. Roken is namelijk niet alleen maar een fysieke verslaving, het is ook een verslaving die emotioneel is en die dus tussen de oren zit. Overstappen op een andere manier van roken kan door over te stappen op de e-sigaret. Op het moment dat u overstapt op de e-sigaret verruilt u de schadelijke stoffen van de reguliere sigaret voor damp. We spreken dan ook niet van ‘roken’ wanneer u gebruik maakt van een e-sigaret, maar we spreken van ‘dampen’. Dampen refereert aan de liquids die u dampt. Het voordeel van het roken van een e-sigaret is ten eerste dat u af bent van de schadelijke stoffen van de gewone sigaret die uw longen aantasten. De voordelen van het roken van een e-sigaret zijn talrijk, en wij zullen hier een begin maken met het opsommen van de belangrijkste voordelen van het roken van een e-sigaret in plaats van de gewone sigaret. Zoals gezegd is het zo dat u af bent van de schadelijke rook van de gewone sigaret, maar dat geldt tevens voor uw omgeving. Een van de grootste nadelen van het reguliere roken is namelijk de geur en de last die u er anderen mee bezorgt. Het ‘meeroken’ is namelijk iets wat veel mensen heel erg kwalijk vinden en neem het ze eens kwalijk! Als u zelf niet rookt wilt u ook geen last hebben van alle nadelen van het roken, dat is zo klaar als een klontje. Daarom is het tweede voordeel van het roken van een e-sigaret ten opzichte van de gewone sigaret een groot voordeel dat zeker een plaats in de top drie voordelen verdient. We hebben er over het voordeel dat het afgelopen is met meeroken en dat u uw omgeving dus niet langer meer tot last bent! Omdat er meer voordelen zijn dan wij hier voor u kunnen opnoemen, zullen wij hieronder nog een aantal punten noemen die belangrijk zijn om te weten over de e-sigaret:

  • de sigaret is zeer licht en eenvoudig in gebruik
  • u heeft minder kosten wanneer u overstapt op de elektrische sigaret
  • de elektrische sigaret zorgt ervoor dat u niemand tot last bent
  • de sigaret kan overal worden gerookt zonder dat u mensen tot last bent
  • de elektrische sigaret werkt met ampullen in verschillende smaakjes

E-sigaret online bestellen

U heeft de keuze gemaakt om de tabak met alle nadelige gevolgen in te ruilen voor een elektrische sigaret. Dat is een hele goede keuze, want niet alleen kunt u nog steeds genieten van een ritueel waar u aan gehecht bent, ook kunt u nu gebruik maken van allerlei lekkere liquids waarmee u de e-sigaret kunt vullen. Dat betekent dat u kunt afwisselen met verschillende lekkere smaakjes zoals munt, hazelnoot en nog veel meer. Kijk online naar het assortiment van smaken voor uw vloeibare liquids. De e-sigaret moet voor gebruik worden opgeladen. Dat is zeer eenvoudig te doen door de batterij op te laden. We verkopen verschillende soorten modellen. Sommige modellen hebben een batterij die langer mee gaat dan de ander. Als u een e-sigaret aan wilt schaffen dan kunt u van te voren bepalen wat u belangrijke eigenschappen vindt voor de sigaret. Vindt u het belangrijk dat de sigaret lang kan worden gebruikt zonder dat u hem hoeft op te laden? Vindt u het belangrijk dat de sigaret zo licht mogelijk is of vindt u het belangrijk dat de sigaret veel verschillende ampullen kan dragen. Wat uw persoonlijke voorkeuren ook zijn, u kunt zelf bepalen welke e-sigaret het beste aansluit bij uw wensen. Wij kunnen u op ieder moment helpen met de beste keuze als u niet helemaal weet welke sigaret het beste past bij uw wensen.

Stop uw rokershoest!

Wordt u iedere ochtend wakker met het bekende rokershoestje en doet u uw best dit te negeren? Laat schadelijke stoffen uw longen niet langer verpesten en stap over op de e-sigaret. Wist u dat er in gewone sigarettenrook meer dan zeshonderd verschillende soorten schadelijke stoffen zitten? De liquids die u rookt tijdens het dampen zijn vrij van al deze schadelijke stoffen en dat betekent dat u niet langer gebukt zult gaan onder dat lelijke rokershoestje wanneer u overstapt op dampen. De verslavende stof in sigaretten is – zoals de meeste mensen die roken wel weten – nicotine. Dit is dus een stof die er voor zorgt dat u steeds meer wilt roken en dat u een onrustig gevoel krijgt wanneer u even niet rookt. Het is dan ook belangrijk om te weten dat deze stof ook in de liquids zit. Maar de hoeveelheid van deze stof kan door u zelf worden bepaald en zo kunt u langzaam afbouwen totdat u helemaal vrij van nicotine dampt! Dampen is in de meeste horecagelegenheden gewoon toegestaan en ook op openbare gelegenheden zoals stations hoeft u om te dampen niet naar de rokersgedeelten te gaan. Dampen mag, want u richt er andere geen schade mee aan!


Comments are closed.

Top