Nieuws

Permanent ontharen dankzij lasertechniek

vrijdag, 9-10-2015  

Heeft u schoon genoeg van haargroei op uw benen of uw bikinilijn? Bent u altijd veel te veel tijd kwijt aan ontharen en kunt u die tijd wel beter benutten? U bent zeker niet de enige. Kijk eens naar de mogelijkheden van permanent ontharen. Permanent ontharen is waarschijnlijk een goede oplossing voor uw problemen. Laserontharingspraktijk Madeleine Duval is gespecialiseerd in laser ontharing en ongewenste haargroei. Heeft u last van haargroei op uw kin, uw buik of uw rug? Komen haartjes altijd veel te snel terug, of bent u niet blij met de haargroei op uw lip? Ook dan biedt permanent ontharen de oplossing voor u. Haargroei is voor een grote groep mensen een probleem. Veel mensen moeten zich wekelijks harsen of scheren, waarna de haartjes alweer zichtbaar zijn. Deze methodes zijn daarmee de minst duurzame oplossingen tegen haargroei. Permanent ontharen is daarentegen een oplossing die wel duurzaam is. Als u echt definitief van uw haren af wilt, is permanent ontharen de meest efficiënte methode. Na drie tot zes behandelingen bij de praktijk, hoeft u zich voortaan nooit meer zorgen te maken over uw haargroei en kunt u zorgeloos genieten. U houdt tijd over voor leukere dingen en u hoeft nooit meer stress te hebben over uw haartjes. Stel: u zou uw bikinilijn permanent ontharen, dan heeft u er daarna nooit meer omkijken naar! De hele zomer lang hoeft u niet meer na te denken wanneer u voor het laatst onthaard heeft en u hoeft ook nooit meer dure of pijnlijke behandelingen te ondergaan, u hoeft nooit meer te harsen, scheren of epileren. Na enkele sessies bij Madeleine Duval, gaat u zorgeloos de zomer tegemoet. Voor een vrouw is het zeer ongewenst om haren op het gezicht te hebben. Gelukkig is permanent ontharen van het gezicht relatief makkelijk en snel, door de geringe oppervlakte die behandeld moet worden. Hierdoor is epileren, waxen of scheren van het gezicht voorgoed verleden tijd.

Hoe werkt permanent ontharen?

Permanent ontharen vindt plaats met behulp van een geavanceerde en bewezen lasertechniek, de Lightsheer. Met de Lightsheer kunnen voor bijna ieder huidtype alle haren verwijderd worden. Dit apparaat zorgt er met haar laser en haar uniek gekoelde kop voor dat alle haren worden verwijderd, en dat bijna geheel pijnloos. De Lightsheer is speciaal ontwikkeld met het oog op comfort en om betaalbaar en snel te ontharen. Het apparaat behoort tot de beste ontharingslasers ter wereld. Permanent ontharen werkt als volgt. Een laser zendt een zeer geconcentreerde en krachtige laserstraal uit. De energie van deze laserstraal wordt omgezet in warmte in het pigment van de haarwortels. Hierdoor worden de haarwortels beschadigd en kunnen er geen nieuwe haren meer groeien. Het is belangrijk om te beseffen dat alleen de haarwortels zeer gericht beschadigd worden en dat deze techniek dus geen enkele schade toebrengt aan de huid. Hierdoor is laser ontharing een veilige en betrouwbare vorm van ontharing. Het proces om eindelijk definitief van je haren af te komen is van begin tot eind comfortabel. Het ingebouwde koelsysteem in de laser zorgt dat de huid rondom het behandelde gebied afgekoeld wordt tot 4 ° Celsius. Hierdoor wordt de warmte van de laserstraal direct gecompenseerd met de warmte van de huid, waardoor de behandeling door bijna alle mensen als comfortabel wordt beschouwd. Verdoving is hierdoor absoluut niet nodig en na een behandeling kunt u direct uw dagelijkse bezigheden voortzetten. Naast het koelsysteem zorgt de Lightsheer op meerdere manieren voor extra comfort. Dankzij de moderne vacuüm technologie, wordt de huid tijdens de behandeling een beetje het apparaat in gezogen. Hierdoor liggen de haarzakjes dichterbij de energiebron, waardoor de haarzakjes met lagere energiewaarden vernietigd kunnen worden. Dit is minder stressvol voor de huid en maakt het ontharen vrijwel pijnloos. Dit in tegenstelling tot waxen of harsen, wat elke keer weer een erg pijnlijke bezigheid is. De geavanceerde laser kan een groot oppervlak van de huid in één keer behandelen en hierdoor kan de laser elke seconde vele haarzakjes tegelijk vernietigen. Door deze snelheid kunnen in korte tijd grote gebieden van de huid onthaard worden. Hierdoor hoeft laserontharing niet beperkt te blijven tot kleine oppervlaktes zoals de lip, de kin of de oksels, maar kunnen in korte tijd ook de benen, armen of zelfs de hele rug onthaard worden. Dankzij dit efficiënte en snelle proces, heeft u niet talloze behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen, maar bent u vaak na slechts drie tot zes behandelingen al helemaal klaar. Permanent ontharen met de Lightsheer is daarnaast zeer veilig. Het apparaat is goedgekeurd voor ontharing door de Amerikaanse keuringsdienst FDA. Het apparaat werkt huidvriendelijk, snel en comfortabel.

Welke lichaamsdelen kan ik permanent ontharen?

Met de lasertechniek van Lighsheer kunt u bijna alle lichaamsdelen veilig en permanent ontharen. Denkt u onder meer aan:

  • uw benen
  • uw bikinilijn
  • uw borst
  • uw rug
  • uw schaamstreek
  • uw buik
  • uw oksels
  • uw gezicht

Nooit meer last van terugkerende haargroei op de bovenstaande plekken van uw lichaam na een permanent ontharen behandeling bij Madeleine Duval, het klinkt bijna als een droom. Maar toch zijn al vele mensen u voorgegaan en tevreden met het resultaat. Bent u nog niet helemaal zeker of zit u nog met vragen en onduidelijkheden rondom het permanent ontharen en zou u die graag vooraf opgehelderd zien? Dan kunt u vanzelfsprekend altijd telefonisch contact opnemen met de praktijk.


Comments are closed.

Top