Nieuws

Stevia zoetjes van Steviala

vrijdag, 24-4-2015  

Suiker is niet goed voor ons lichaam. Dat is iets waar de meeste mensen wel van op de hoogte zijn. Suiker wordt omgezet in vetten. Hoewel we bepaalde vetten nodig hebben, (zelfs om af te vallen) hebben we geen extra suikers nodig, zeker niet als het gaat om kristalsuiker die we vinden in allerlei producten zoals koek, snoep maar tevens in veel voorverpakte producten. We dienen er rekening mee te houden dat wanneer we te veel suikers binnen krijgen we aankomen en niet op een gezonde manier. Stevia zoetjes vormen een goed alternatief voor de zoetekauw die graag van een zoete smaak wil genieten zonder dat hij of zij aankomt en ongezond wordt. Stevia zoetjes kunt u online bestellen bij steviaproducts.be. Dit is de website bij uitstek waar u terecht kunt als u graag Stevia zoetjes wilt bestellen. Niet alleen verkopen wij bij Steviala Stevia zoetjes, ook kunt u hier terecht voor andere producten zoals poeder en siroop en kant en klaar producten die zijn gezoet met de natuurlijk smaak van Stevia. Voor de speciale dagen zoals Pasen en natuurlijk andere feestdagen hebben we ook snoepgoed dat is gezoet met de natuurlijke zoetstof. Gezond snoepen is het betere alternatief. Suiker bevindt zich van nature al in tal van producten. Zo zit er suiker in fruit en sommige groenten. Natuurlijke suikers zijn niet ongezond, maar gaat u dat aanvullen met onnatuurlijk suikers die worden bewerkt, dan is dat niet goed voor u. U moet er dan ook voor zorgen dat u niet te veel suikers binnenkrijgt. Wij raden mensen altijd aan om goed te kijken op verpakkingen van producten die zijn voorverpakt. Er zijn veel misleidende verpakkingen. U denkt dan dat u iets gezonds eet, maar in werkelijkheid is wat u eet helemaal niet gezond en moet u er rekening mee houden dat er suikers inzitten. Kies voor Stevia zoetjes als u graag op een natuurlijke manier van een zoete smaak wilt genieten. U kunt diverse producten bij ons krijgen zoals:

  • snoepgoed
  • sappen
  • jam
  • chocoladepasta
  • stroop

Stevia zoetjes uit Amerika

Stevia zoetjes zijn gemaakt van het natuurlijke product Stevia. Maar wat is dat precies? Dat zullen wij u vertellen. Stevia is een plant die groeit in Zuid-Amerika. De plant heet Stevia Rebaudania Bertoni. Wat niet iedereen weet, maar waar steeds meer mensen van op de hoogte zijn, is dat de Indianen reeds jarenlang gebruik maakten van de natuurlijk zoetheid van deze plant. De plant wordt gezien als een geneeskrachtig kruid dat goed is voor tal van zaken. De zoetheid van de plant wordt uit de bladeren geëxtraheerd. De zoetheid is vele maler hoger dan die van suiker. Dus Stevia zoetjes bevatten een verdunde dosering van het zoete poeder. De laatste jaren is de consumptie van Stevia zoetjes enorm toegenomen. Dat heeft te maken met het feit dat het andere alternatief voor suiker, dat middels een chemisch proces wordt ontwikkeld, zeer ongezond voor het lichaam is gebleken. Zoetjes die een daadwerkelijke poging doen om te smaken naar suiker zijn kankerverwekkend en tasten bovendien het zenuwstelsel aan. Hoe meer onderzoek er wordt gedaan naar de producten, hoe meer we erachter komen dat deze producten zeer ongezond zijn voor het lichaam. Daarom dienen mensen er rekening mee te houden dat Stevia zoetjes een beter alternatief vormen zonder dat het schade toebrengt aan het lichaam.

De gezonde keuzes maken

In het leven staat u iedere dag voor tal van keuzes. Dat begint al in de ochtend. Wat trek ik aan? Sommige mensen maken snel de juiste keuzes. Bij Steviala zien wij de juiste keuze als de keuze die het beste uit zal pakken voor uw lichaam. Ongezonde dingen zijn vaak aantrekkelijk, maar niet goed voor uw gezondheid. Daarom bieden wij het gezonde alternatief. Dat betekent dat u kunt blijven genieten van een zoete smaak van allerlei producten, zonder dat u er onder lijdt. Stevia zoetjes kunt u bij ons makkelijk en snel online bestellen. Wilt u Stevia zoetjes vandaag bestellen, dan kan dat dus direct op onze website. Ook verkopen wij tal van andere producten zoals heerlijke dranken en allerlei producten voor op het brood. Probeer onze producten uit als u graag de gezonde keuze wilt maken en kies voor Stevia zoetjes of een van onze andere producten die zijn gezoet met deze natuurlijke zoetmaker. Omdat producten met suiker onze markt domineren en zoetstoffen in ‘light producten’ massaal worden gebruikt, duurde het enige tijd voordat de natuurlijk Stevia zoetstof de markt opkwam. Natuurlijk vormt deze plant een ‘gevaar’ voor de industrie die ongezonde producten op de markt brengt. Gelukkig zien wij echter dat er steeds meer mogelijkheden zijn om de natuurlijke zoetstof te bestellen en daar zijn wij erg blij om. De eerste stappen naar een gezonder leven zijn gezet als u overstapt op deze natuurlijke zoetmaker. Wilt u graag meer weten over een van onze producten of onze producten bestellen, dan kunt u op onze website terecht. Al onze producten staat voor u op een rijtje. U betaalt altijd in een veilige betaalomgeving. De producten die u besteld, worden snel geleverd. Wij vinden het belangrijk om u altijd een goede service te kunnen bieden. Bekijk onze producten online en kies voor een lekker jam, chocopasta of verras uw kinderen met een gezonde snack gezoet met natuurlijke zoetstoffen. Bij ons bent u 24 uur per dag en zeven dagen in de week op het juiste adres voor de gezonde snack!

Meer van Steviaproducts.be

Deel dit bericht :


Comments are closed.

Top