Nieuws

Strapon tube voor meer plezier

dinsdag, 21-10-2014  

Ook als lesbische vrouw kun je het als zeer prettig ervaren om gepenetreerd te worden. Maar je hebt er waarschijnlijk geen interesse in om een man erbij te halen in de slaapkamer. Daar kan de strapon tube een perfecte oplossing voor zijn. De strapon tube is ook wel bekend als

  • voorbind dildo
  • strapon dildo
  • voorbind penis

Onder deze benamingen vind je de strapon tube in verschillende soorten en maten. Je kunt ze in uiteenlopende kleuren krijgen, maar ook in materiaal, vorm en maat kun je je eigen keuze maken. Waar je voorkeuren dus ook liggen met dit seksspeeltje zit je altijd goed. Maar hoe maak je nou de juiste keuze? Soms is dit een kwestie van uitproberen. De eerste strapon tube kun je het beste dan zo simpel mogelijk houden. En kies voor een midden maat. Je komt er dan vanzelf achter of dit precies goed is of dat je liever een grotere of kleinere strapon tube hebt. Ook voor je partner zijn er nog verschillende keuzes te maken. Zo zijn er voorbinddildo’s waar een stevig korset aan vast gemaakt is, zodat deze niet zomaar zal verschuiven. Zij kan dan van alles met de dildo doen zonder dat ze bang hoeft ze zijn dat het ineens los laat. Je keuze hierin hangt natuurlijk ook af van je voorkeuren. Waarom koop je de strapon tube en wat wil je er mee gaan doen? Dit zijn dingen om van tevoren goed over na te denken en te bepalen hoe jij het ziet. Praat hier ook over met je partner. Misschien dat jullie de strapon tube wel allebei op elkaar willen gebruiken. Hierin verschillen stellen natuurlijk. Het is natuurlijk een must dat jullie het allebei prettig vinden om te gebruiken. Het is niet prettig wanneer een van de twee in een stel liever de strapon tube niet gebruiken. Neem de voorkeuren van je partner mee in de keuze. Er zijn tenslotte genoeg andere seksspeeltjes die jullie ook kunnen gebruiken. Bij seks toys & erotics vind je een uitgebreid assortiment.

Strapon tube en meer

Wanneer je een beetje bekend bent in de wereld van de seksspeeltjes dan weet je dat je hierin ruime keuze hebt. De strapon tube is lang niet het enige speeltje dat jullie de slaapkamer in kunnen brengen. Je kunt natuurlijk beginnen met de gewone dildo en hiermee experimenteren. Veel vrouwen vinden het geweldig om te zien hoe hun partner ervan geniet wanneer zij verwend worden met een dildo. Andere vrouwen kijken liever toe hoe hun partner zichzelf verwend met een dildo. Wil je meer samenspel? Dan biedt de strapon tube natuurlijk veel mogelijkheden. Je kunt het in allerlei standjes gebruiken en door de vele soorten die er zijn kun je het net zo invullen als je zelf wilt. Dit is allemaal erg persoonlijk en dus zul je hiermee moeten experimenteren. Dit is erg spannend en kan je seksleven een enorme boost geven. Er zijn maar weinig mensen die de keuze maken om met de strapon tube te beginnen en die er dan weer snel mee ophouden. Seksspeeltjes, en dus ook de strapon tube brengen iets extra’s naar de slaapkamer. Zeker wanneer je al jaren bij elkaar bent is dit hetgene wat weer afwisseling brengt. Het kopen van een strapon tube betekent natuurlijk niet dat je het dan altijd moet gebruiken. Je kunt hier natuurlijk afwisseling in aanbrengen. Veel mensen hebben bijvoorbeeld in het weekend veel meer tijd voor elkaar en gaan dan aan de slag met seksspeeltjes. Het geeft je ook iets om de hele week naar uit te kijken. Je wilt het natuurlijk wel spannend houden. En dat ga je met het gebruiken van seksspeeltjes zeker doen. Al veel stellen zijn je voor gegaan en kunnen nu niet meer zonde. Sommige gebruiken ze altijd, andere eens in de zoveel tijd, maar iedereen die het gebruikt zegt toch wel dat het echt iets is dat je in ieder geprobeerd moet hebben en waar je daarna waarschijnlijk niet meer zonder wilt.

Hoe gebruik je de strapon tube?

Deze vraag krijgen wij erg vaak gesteld en het is jammer dat er niet een eenzijdig antwoord op is. Wanneer je met meerdere partners het bed hebt gedeeld, dan weet je dat seksuele voorkeuren voor iedereen anders zijn. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor seksspeeltjes. Er zijn mensen die het idee verafschuwen, terwijl anderen het al jaren gebruiken. Het is belangrijk om hierin je eigen weg te vinden. De strapon tube wordt door veel lesbische stellen gebruikt, maar ook hetero stellen kunnen er gebruik van maken. Er zijn genoeg vrouwen die erg opgewonden raken van het idee om hun man te penetreren. De strapon tube om een man anaal te nemen zijn vaak iets kleiner dan degene die lesbische stellen gebruiken. Met een kleinere strapon tube is er meer ruimte om in de anus te bewegen. Dit kan een geweldige ervaring zijn. Wees er als vrouw wel zeker van dat je man hier echt voor open staat. Het hebben van een openhartig gesprek hierover kan hier dus zeker bij helpen en het bouwt ook nog eens de spanning op. Wanneer je de strapon tube opbrengt en je ziet dat je man hier wel voor open staat, dan kan het voorspel eigenlijk al beginnen. Jullie kunnen er dan samen over fantaseren hoe jullie de strapon tube zullen gebruiken en wat jullie ervaring zal zijn. Het zal jullie seksleven zeker veranderen wanneer jullie dit seksspeeltje gaan gebruiken.


Comments are closed.

Top