Nieuws

Uitvaartverzorging

vrijdag, 27-2-2015  

Als u op zoek bent naar uitvaartverzorging in de regio Enschede, dan wilt u natuurlijk een betrouwbare begrafenisondernemer. Want met een betrouwbare uitvaartverzorging hoeft u zich zo min mogelijk zorgen te maken en wordt het voor u zo gemakkelijk mogelijk. Bij Vredehof hebben we jarenlange ervaring in uitvaartverzorging en nemen zo al uw werk uit handen. U kunt bij ons terecht voor al uw wensen wat betreft uw uitvaart, waarna wij ze secuur uitvoeren. Zo kunt u zich toeleggen op wat voor u belangrijk is tijdens de uitvaart, terwijl uw uitvaartleiders de uitvaart in goede banen leiden. Bij ons kunt ook terecht om uw eigen uitvaart voor te bereiden. Zo hoeven uw nabestaanden niet te gissen naar uw wensen en uw verlangens.

Uitvaartverzorging tijdens uw leven

Tijdens uw leven bieden wij verschrikkelijke mogelijkheden om uw wensen aan uw nabestaanden door te geven. Zo heeft u controle over uw eigen uitvaartverzorging. Zo kunt u uw volgende wensen doorgeven:

  • afscheidsmogelijkheden
  • programma
  • muziekkeuze
  • sprekers
  • en nog veel meer

Samen met uw familierelaties maakt u afspraken en maakt u uw uitvaart helemaal persoonlijk. Al uw wensen leggen we vast bij de Vredehof, die de basis vormen bij uw uitvaartverzorging. Wilt u bijvoorbeeld een bijzonder thema bij uw uitvaartverzorging en wilt u dit vastleggen? Dan kunt u zelfs al uw thema verder uitwerken in samenwerking met Vredehof. Zo wordt uw uitvaart nog persoonlijker. Ook details als bloemen en muziekkeuze kunnen we alvast vastleggen. Zo hebt u zekerheid over uw uitvaartverzorging en weet u zeker dat het goed verloopt. Naast uw wensen, kunt u ook een wilsbeschikking vast laten leggen. Een wilsbeschikking, ook wel laatste wensenformulier, wilsverklaring of uitvaartcodicil, is een document wat u bij uw persoonlijke administratie bewaart. Er is echter voor uw nabestaanden geen enkele wettelijke verplichting om uw wilsbeschikking na te volgen. Uw wilsbeschikking legt u dan ook niet bij een notaris, maar bewaart u dus zelf. Vertel daarom aan iemand die u vertrouwt waar u de wilsbeschikking bewaart. Zo kunnen uw nabestaanden na uw overlijden snel uw wilsbeschikking volgen. Wat u allemaal in uw wilsbeschikking zet is helemaal aan u zelf. Het is aan te raden om een paar belangrijke zaken er in te zetten, vooral wat er moet gebeuren vlak na uw overlijden. Wie maakt er de beslissingen over uw uitvaartverzorging bijvoorbeeld. Wettig uw eisen vastleggen kan natuurlijk in uw testament. Dit gaat echter over uw vermogen en wie daar recht op hebben na uw overlijden en niet over uw uitvaartverzorging. U laat uw testament dan ook opmaken bij de notaris en het wordt pas geopend na uw overlijden. Uw testament is dus geheim tot na uw overlijden. Omdat Vredehof onafhankelijk is bieden wij geen verzekeringen aan, maar hebben we wel contact met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Dus u kunt altijd bij ons terecht, met welke verzekering dan ook. Daar hoeft u zich dus geen zorgen om te maken bij uw uitvaartverzorging.

Tijdens de uitvaart

Een uitvaart is een hele emotionele gebeurtenis, dat begrijpen wij als geen ander. Onze uitvaartleiders gaan daarom bij uw uitvaartverzorging voorzichtig en op de achtergrond te werk. Samen met de nabestaanden bereiden we de uitvaart zorgvuldig voor, waarbij de nabestaanden alle beslissingen maken en wij ze uitvoeren. U hebt bij ons controle over alle details, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij werken voor de bloemen samen met de creatiefste bloemisten van Twente, die in overleg de mooiste boeketten kunnen leveren. Maar ook hele thema arrangementen zijn mogelijk. En heeft u een voorkeur voor een bepaalde bloem, of een speciale kleur, dan kan dat allemaal. Zo maakt u de uitvaart persoonlijk. Ook muziek is een belangrijk onderdeel voor de uitvaart. Wij begrijpen dat er verschillende wensen zijn wat betreft de muziek tijdens de uitvaartverzorging. Daarom hebben wij een compleet muziekboek samengesteld, waar u al onze opties in kunt vinden. Deze opties lopen van religieus en traditioneel tot modern, zodat u altijd de muziek kunt vinden voor bij uw uitvaart. Zelf muziek aanleveren is bij ons natuurlijk altijd mogelijk. Zo maakt u de uitvaartverzorging nog persoonlijker. Naast de uitvaart zelf, regelen wij ook voor u op de opbaring en de kist. U kunt uw dierbare laten opbaren waar u dat maar wilt, in overleg natuurlijk. Voor de kist hebben wij een ruim assortiment beschikbaar, zodat u de keuze hebt uit de kist die in gedachten had. Wij bieden verschillende soorten hout aan, maar ook duurzamere oplossingen. Daarnaast kunt u de kist en de uitvaartverzorging een persoonlijk tintje geven door middel van een beschildering of print op de kist. Uw uitvaartondernemer informeert u graag over deze mogelijkheden. Vredehof beheert zelf verschillende locaties door heel Twente, waar u altijd terecht kunt. Maar ook als u de uitvaart in bijvoorbeeld een kerk wilt laten verlopen dan is dat mogelijk. Wij assisteren u graag en zijn u ook daar volledig van dienst. Ook in een andere locatie nemen wij u al het werk uit handen en hoeft u zich geen zorgen te maken. Heeft u nog andere wensen die niet hier genoemd zijn? Uw uitvaartondernemer helpt u graag met de mogelijkheden. Zo maken we samen met u een eerbiedige uitvaart, waarbij we u al het werk uit handen nemen. Met onze uitvaartverzorging staat u niet alleen, ook niet in deze moeilijke tijd. Ons inlevingsvermogen, de professionaliteit en integriteit vormen de basis van ook uw uitvaartverzorging.


Comments are closed.

Top